Platforma Donatorilor

Platforma Donatorilor își propune să aducă o mai mare claritate asupra investițiilor strategice în sectorul non-profit devenind astfel un punct esențial de informare cu privire la alocarea sprijinului financiar în domenii specifice de intervenție.

Dacă reprezinți o fundație, o federație sau o companie care finanțează sau administrează fonduri destinate societății civile și vrei să te alături acestui demers, te invităm să ne transmiți un mesaj.

Solicită cont

Date deschise Ce este Platforma Donatorilor?

Platforma Donatorilor este un proiect inițiat de o coaliție de 15 finanțatori care își deschid public datele despre granturile, finanțările și donațiile lor către proiecte derulate de societatea civilă. Ca membru al Platformei Donatorilor vei avea acces la:

Date agregate

Datele pe care le poți vedea mai jos sunt agregate din raportările detaliate ale finanțatorilor. Poți vedea cu ajutorul filtrelor disponibile câți bani sunt alocați pe principalele domenii de intervenție din România. Ca membru vei avea acces la un set mult mai vast de informații.

Dashboard intuitiv

Orice donator care se alătură platformei va putea atât să își deschidă datele cu ajutorul unui panoul de administrare simplu și intuitiv și va avea parte de sprijin permanent din partea administratorului în proces și va putea analiza datele deja existente în platformă.

Vizualizare interactivă

Datele pot fi analizate direct din platformă, sau pot fi descărcate și procesate pentru analize în profunzime. Toate informațiile prezente în platformă aparțin donatorilor, pentru informații mai detaliate veți putea contacta fiecare donator individual.

Descoperă datele

Descoperă mai jos toate datele disponibile până în acest moment în Platforma Donatorilor. Folosește filtrele de mai jos pentru a face comparații între sumele totale ale finanțărilor acordate pe domenii, anual sau compara între ani.

Rezultate

Datele disponibile sunt rezultatul deschiderii acestor informații de către finanțatori.
Până acum, în Platforma Donatorilor există:
15
finanțatori
68.749.950 EUR
investiți în 59 de domenii
2111
proiecte finanțate
19
fundații comunitare
1003
titulari de granturi

Vino alături de noi

Dacă vrei să te alături membrilor Platformei Donatorilor, să îți deschizi datele în platformă și sa ai acces la informații detaliate, te rugăm să ne contactezi via e-mail pentru a porni o discuție. Apasă pe butonul de mai jos și trimite-ne un mesaj.

Solicită cont
Screenshot

Ramâi cu noi

Periodic vom elabora rapoarte, statistici si vom scrie articole utile cu privire la Platforma Donatorilor. Dacă vrei să rămâi informat, te poți abona la newsletter-ul nostru.